АКТУАЛНО


glioma ws

Курс на AOSpine във Варна

 

 Уважаеми колеги,

 

заплащането на членски внос за текущата година става по сметката на Дружеството

 

IBAN: BG53STSA93000010117594 в Банка ДСК

основание за плащане: "Членски внос за 2017 г"

 

Сумата е 100 лв. за специалист и 50 лв. за специализант, а срокът - 31.03.17 г.

 

Уважаеми колеги,

във връзка с направената съгласно законовите разпоредби официална юридическа регистрация на Дружеството, Ви приканваме да се запознаете с Устава на дружеството. Същият може да претърпи корекции. С предложения за смислени корекции се обръщайте към ръководството на дружеството.

 

Уважаеми колеги,

 

Вече е активна връзката към електронната версия на списание "Българска неврохирургия". Можете да я намерите в долната лента с връзки. Статии за публикуване се набират по посочения на страницата на списанието начин или на посочения по-долу електронен адрес. Надяваме се, че наличието към момента само на английска версия на страницата няма да е проблем!

 

 

 

 

 

     Уважаеми колеги,

 

     с цел подобряване на комуникацията с членовете на Дружеството, моля да изпратите кратък мейл с трите си имена и месторабота на адрес office (кльомба) neurosurgery (точка) bg.

Тези данни са необходими, за да може своевременно да получавате информация за предстоящи събития и срещи на дружеството. На същия адрес може да изпращате и статии за публикуване в сп. "Българска неврохирургия".

 

      

 

 

 


Share this